واکسن زدن بزرگترین خواننده غرب

تردید مردم جهان در مورد تزریق واکسن سازمان های غربی را بر ان داشته است تا با تکرار تجربه های پیشین از تصاویر چهره های تاثیرگذاری فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در شبکه های مجازی استفاده کنند تا واکسیناسیون را برای افکار عمومی امری طبیعی و روزمره جلوه دهند.

به گزارش تحریریه، سازمان «The National Endowment for the Humanities» در سال ۱۹۵۴، وزارت بهداشت شهر نیویورک یک کمپین تبلیغاتی گسترده را برای ترویج واکسیناسیون علیه فلج اطفال آغاز کرد. «والتر وینچل» ستون نویس و یک شخص مطرح در عرصه رسانه، به سرعت دیگران را از این واکسن دلسرد کرد و گفت واکسن تولید شده از یک ویروس غیرفعال که توسط «جوناس سالک» کشف شده بود، ممکن است کشنده باشد. سال بعد اما تقریبا ۹۰۰ هزار نیویورکی واکسینه شدند و تعداد موارد ابتلای جدید به شدت کاهش یافت.

تصویر  این گزارش، پشت صحنه برنامه «CBS Studio ۵۰» و قبل از پخش نمایش «ادد سالیوان شو» را نشان می دهد که در آن «الویس پریسلی» خواننده، موسیقی‌دان و بازیگر آمریکایی در حال واکسیناسیون علیه فلج اطفال است. سمت راست وی «لئونا باومگارتنر» کمیساریای بهداشت شهر نیویورک، بازوی پریسلی را در دست دارد و «هارولد فورست» دستیار وی واکسن فلج اطفال را به سلطان راک اند رول تزریق می کند.

در سال ۱۹۶۳، کمیساریای بهداشت در آن زمان اعلام کرد که واکسیناسیون تعداد موارد ابتلای جدید به این بیماری را در گاتهام {نیویورک} به صفر رسانده است.

در دوره کنونی با وجود شیوع بیماری کووید ۱۹ بسیاری از مردم جامعه نسبت به تزریق واکسن کرونا دودل هستند. رسانه های جهان تلاش می کنند و انتظار دارند افراد مشهور با انتشار فیلم و عکس هایی از خود مردم را برای استفاده از واکسن تشویق می کنند.

 براساس اطلاعات منتشر شده از مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها، ۴۵ درصد آمریکایی ها حداقل یک بار واکسن کووید ۱۹ دریافت کرده اند و ۳۳ درصد از آنان نیز کاملا واکسینه شده اند. در حالی که کشورها برای واکسیناسیون شهروندان خود مسابقه می دهند، افراد عکس خود را همراه با لبخند و در حال تزریق واکسن در فضای مجازی منتشر می کنند. اگرچه سلفی با واکسن ممکن است یک پدیده جدید باشد، با این حال با توجه به مواردی که در ابتدا ذکر شد این اقدامات بخشی از یک سنت قدیمی هستند.

«دالی پرتون»، «ماریا کری» دو تن از خوانندگان مشهور و «آرنولد شوارتزنگر» بازیگر مطرح آمریکا از جمله کسانی هستند که فیلم ها یا تصاویری را که نشان می دهد در حال تزریق واکسن کرونا هستند در اینترنت منتشر کرده اند. سیاستمداران همچنین عکس هایی را در حالی که آستین خود را بالا زدند و در برخی موارد دکمه های پیراهن خود را باز کرده اند در اینترنت منتشر می کنند. وزرای یونان، فرانسه و انگلیس به دلیل نشان دادن بشر دوستی خود مورد تحسین و تمجید قرار گرفته اند.

در حالی که کووید ۱۹ اولین بیماری همه گیری است که در رسانه های اجتماعی و جهانی به شدت پیگیری می شود اما استفاده از تصاویر برای تشویق واکسیناسیون یک سنت قدیمی است. به عنوان مثال یک عکس در قرن هجدهم، «ادوارد جنر» خالق واکسن آبله را در حال واکسیناسیون یک کودک نشان می دهد.

«ناتاشا مک انرو» ، نگهدارنده و نگهبان دارو در موزه علوم لندن می گوید که پس از استفاده از واکسن فلج اطفال در سال ۱۹۵۵ ، در کمپین های بهداشت عمومی از چندین شکل رسانه مانند عکس زنان زیبا و حتی افراد مشهور مانند «الویس پریسلی» استفاده شد تا استفاده از واکسن را از طریق نفوذ عمومی آنان گسترش دهد.

مک انرو گفت: «البته تصویر الویس پریسلی در حال تزریق واکسن فلج اطفال چیزی بود که تاثیر زیادی داشت. بنابراین اگر این اقدام توسط الویس خوب است، توسط بقیه ما اشکالی ندارد!»

در سال ۱۹۷۶، «جرالد فورد» رئیس جمهوری آمریکا در حال تزریق واکسن آنفلوانزای خوکی عکس گرفت و در سال ۲۰۰۹، باراک اوباما رئیس جمهوری دیگر آمریکا نیز همین اقدام را انجام داد.

اما رسانه‌های اجتماعی تصویر بیماری همه‌گیر کنونی برای گروه‌هایی مانند صلیب‌سرخ بریتانیا را تغییر داده‌اند. این سازمان تصاویری از واکسیناسیون روزمره افراد را منتشر می کند که به گفته آنان این امر  به عادی سازی واکسیناسیون کمک می کند.

مک انرو گفت: «تردید برای تزریق واکسن از زمانی که واکسیناسیون وجود داشته، وجود داشته است. با مشاهده داستان های واقعی، مردم واقعیت را از داستان جدا می کند، بنابراین افراد اطلاعات دقیق تری در مورد واکسن ها دارند».

برخی از منتقدان می گویند عکس تزریق واکسن می تواند موجب رنجش شود و از طرفی، همه افراد به واکسن کووید ۱۹ دسترسی ندارند.

مک انرو اما بر این باور است که این روند در کل چیز خوبی است. وقتی نسل های آینده به این بیماری همه گیر نگاه کنند ، چیزی بیش از یک عکس از این لحظه از تاریخ را نخواهند دید.

پایان/

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۳
کد خبر: 9837

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 10 =